O autorech

Stanislav Basovník

Jmenuji se Standa Basovník a baví mě matematika a programování. Začal jsem programovat asi v 11 letech, kdy jsem vyměnil své stavebnice, se kterými jsem si do té doby hrával, za počítač. Programování mě baví pořád a taky mě to živí. Je to pro mě něco jako tvoření nových věcí ze stavebnice, takže se tím zabývám prakticky celý život. Můj oblíbený programovací jazyk se v čase měnil tímto způsobem: QBasic -> Pascal -> C++ -> C#.

Umím si od programování i odpočinout a rozhodně se tím nenechávám zdeformovat. Mám rád pohyb a provozuji sportovní tanec. Taky mám rád výzvy a účastním se pravidelně outdoorových závodů v šifrování, jako třeba Bedna, Tmou atd.

 

Jmenuji se Helena Kubátová a už od nejútlejšího věku mě to táhlo k matematice a logickým hrám všeho druhu. Matematika mě vlastně před lety přivedla i k mému životnímu partnerovi. Nemám daleko ani k programování a dalším „techničtějším“ záležitostem. Když si chci od všeho odpočinout, volím aktivní pohyb, nejraději turistiku v přírodě, tancování nebo jógu, v nouzi pak i běhání.

 

Posted at October 29th, 2011.

Leave a Reply